4menu

Η οικογένεια Σαλματάνη, πιστή στο ραντεβού με την ελληνική κουζίνα, εμπλουτίζει τις παραδοσιακές συνταγές του χθες με τους μαγειρικούς νεωτερισμούς του σήμερα. Το ιστορικό εστιατόριο Σαλματάνη της Κηφισιάς που λειτούργησε το 1920 για πρώτη φορά δικαίως έχει συνδεθεί με το εξαιρετικό σπιτικό φαγητό. Ο chef Μάριος Σαλματάνης, από τους ελάχιστους Έλληνες αποφοίτους της κορυφαίας γαλλικής σχολής μαγειρικής Ritz Escoffier, δημιουργεί έργα γεύσης και εγγυάται άψογα πιάτα τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε νοστιμιά.

Οι «καλλιτεχνίες» του σερβίρονται εν μέσω του φιλικού, οικείου περιβάλλοντος που τόσο αγαπήθηκε από τους θαμώνες όλα αυτά τα χρόνια. Οι ξύλινες οροφές στο εστιατόριο Σαλματάνη δίνουν θέρμη στην ατμόσφαιρα, οι τοίχοι από πυρότουβλα «εγκλιματίζονται» στο cozy ύφος και το τζάκι «περιμένει» υπομονετικά τις κρύες νύχτες του χειμώνα για να ανάψει. Γύρω από τα μοναστηριακού τύπου τραπέζια του Σαλματάνη μπορούν να συγκεντρωθούν συνολικά 180 άτομα και να δειπνήσουν υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Στο εστιατόριο Σαλματάνης διοργανώνονται και εταιρικά γεύματα, καθώς παρέχεται wi-fi και άρτιος τεχνολογικά εξοπλισμός.


Από 4menu.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μαςΕνημερωθείτε για τα νέα και τις εκδηλώσεις μας