Το σέρβις

Ο Παναγιώτης Σαλματάνης, ο Δημήτρης Σαλματάνης και η Ναταλία είναι οι άνθρωποί σου από τη στιγμή που θα πατήσεις την πλακόστρωτη αυλή Σαλματάνη μέχρι την ώρα που θα σε ξεπροβοδίσουν γεμάτο ικανοποίηση. Με την ίδια επιμονή που βρίσκεται το εστιατόριο Σαλματάνης στο ίδιο σημείο, στα βόρεια προάστια, εδώ και 95 χρόνια, έτσι, με την ίδια επιμονή, την ίδια υπομονή και την ίδια αγάπη θα σε υποδεχτούν και οι άνθρωποί του.

Εκδηλώσεις

Η σάλα στο εστιατόριο Σαλματάνης διατίθεται και ως αίθουσα εκδηλώσεων, για τραπέζι γάμου, βάπτισης, εταιρικές και ιδιωτικές εκδηλώσεις (κοπή πίτας, δείπνο, κ.λπ.). Το σέρβις παραμένει φιλικό και πιστό στον επισκέπτη, σε κάθε στιγμή, καθώς αυτό αποτελεί την υπογραφή Σαλματάνη και την ταυτότητα του ιστορικού ταβερνείου.

Αργίες και γιορτές

Το εστιατόριο Σαλματάνης η κάθε γιορτή έχει την τιμητική της. Πιστό στο ραντεβού του με τον κόσμο, το εστιατόριο είναι ανοιχτό και εξυπηρετεί με χαρά Καθαρά Δευτέρα, Τσικνοπέμπτη, Πάσχα, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Η ζωντανή μουσική κατέχει ξεχωριστή θέση στον κατάλογο των υπηρεσιών που προσφέρει το εστιατόριο Σαλματάνης.

Προσιτές τιμές

Οι αδελφοί Σαλματάνη δημιουργούν κάθε σεζόν ένα μενού με παραδοσιακές γεύσεις και μερικούς πιο τολμηρούς συνδυασμούς. Στόχος τους να ικανοποιήσουν τον επισκέπτη με τίμια πιάτα και value for money τιμές και να εμπλουτίσουν την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα χωρίς να την καταπατούν.

Τιμές ανά άτομο 25-30€
Ανά σεζόν διαθέσιμα και προκαθορισμένα μενού

Εγγραφείτε στο newsletter μαςΕνημερωθείτε για τα νέα και τις εκδηλώσεις μας